Features Title Here. Consectetur adipisicing

Features Content Here. Sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Entri Pending

Thursday, May 9, 2013

Hari 1 Mei berlalu dengan lajunya. Keluar rumah pada waktu pagi, malam jugak la baru sampai rumah. Terima kasih Cik GKSB yang membantu aku mengharungi 1 Mei dengan tidak bersendirian. Dari pesta buku yang sesak dengan ribuan manusia, kami ke syurga membeli belah di Nilai 3.

Seronok jugak teman orang nak tunang/kawin memborong. Macam-macam dibelinya haa. Penuh kereta dengan barang. Aku pun teringin nak membeli, tapi memikirkan kaedah nak bawak balik nanti bukan main susah lagi maka aku tangguh niat nak membeli tu. Tinggi jugak tahap kesabaran aku rupanya. Kihkih.

Oh ya, di pesta buku yang sesak tu sempat jugak menempel posing bergambar dengan Pekin Ibrahim. Gambar-gambar menarik ada pada Cik GKSB. Boleh la tengok kat blog beliau nanti. Yakin ja aku Cik GK nak up entri pasai ni.

Aku nak karang kispen plak pasni. Jadi sekian saja coretan di hari 1 Mei yang berlalu dengan tenang. Betapa sukanya aku dapat buku baru :)

P/s : Entri ni pending seminggu. Kbaiiiii!

0 komen: