Features Title Here. Consectetur adipisicing

Features Content Here. Sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Hanie di Alam Fantasi

Monday, April 30, 2012


Kasut yang buat aku termimpi-mimpi

Terasa seperti Cinderella plak bila kasut ini tersarung di kaki. Jika dipadankan dengan gaun pinky white pasti lebih terasa aura kayak seorang puteri. Dengan lemah gemalai menuruni tangga penuh sopan mengatur langkah.


Cantik kan? Nampak sopan gitu
(sumber : http://www.veerle.net/why-choose-a-vintage-wedding-dress.html )


Lambang kesucian. Tapi ini jugak bunga kematian.

Di tangan kanan kelihatan sejambak bunga carla lily putih pelengkap hiasan tangan. Tangan kiri mengangkat sedikit labuhan kain. Langkah berjaga-jaga perlu diambilkira. Jangan sampai tersadung di tangga. Uhuks, malu plak nanti.

Opss! Terlebih sudah. Itu semua hanya imaginasi yang tak mungkin menjadi realiti. Tapi seriously kasut itu sangat cantik. Sesuai la kan kalau nak pakai time nikah. Ahaks, berangan tak sudah aku ni. *ketuk kepala sendiri*


p/s : Andai kata terjadi dalam masa terdekat memang aku pakai kasut itu :)


6 komen:

aDisH.sHidA said...

KASUT TU MMG HANIE ADA LA ERK...CANTIK LA..KAK LAK SUSAH NAK CARI KASUT BERTUTUP KAKI NIE SAIZ SUSAH SKIT

::Miss Pikon:: said...

kasut tu mmg sy punya. plan asal nk beli kala ungu pastu rasa mcm ssh nk matching dgn baju. maka beli la wrna pink itu :)

kiera'sakura said...

cantik.. bg kami la pkai time nikah dlu.. hahahahahaha *gelak dengki* :p

::Miss Pikon:: said...

sesuai la tu untuk baju kelabu pink. hehe..

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

beli kat mana kasut tu??

dah terbekenan ni hehe

::Miss Pikon:: said...

kt vincci.. GK cari la kasut pesen len plak.. hat buleh buat pkai time kenduri nnt..