Features Title Here. Consectetur adipisicing

Features Content Here. Sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Bilik Dikunjungi Rakan (III)

Thursday, May 31, 2012

Selang beberapa hari selepas bilik dikunjungi kak Adish Shida dan Ekmi, bilik ku ada pelawat lagi. Rakan blogger terkenal jugak ni. Selalu berhubung dalam telefon saja. Tak pernah bersua muka. Tapi naluri hati dapat mengenal beliau berdasarkan gambaran sipi-sipi yang ada di dunia maya. Hehe.

Beliau adalah Shameera Aimaa. Sapa tak kenal cikgu tadika KBU yang sorang ni. Bersuara lunak merdu plak tu. Ohsem! Terserlah kecintaan beliau dengan kerjayanya sekarang. Banyak jugak ilmu pasai kanak-kanak yang dikongsikan. Semoga diberkati dan terus berjaya ya! 

Sempena kedatangan beliau ke Putrajaya kali ni, aku turut sempat bertemu Nadh, Atiq dan kak blogger terkenal sorang lagi yang aku maksudkan dalam entri ini. Cantiknya kak Lydia Miza! Si baby pun sangat comey. Yang aku perasan, si baby nya kak Lydia tu suka pink. Auw, so sweet!

Hari last sebelum bertolak balik sempat jugak berjumpa Eva Natasha dan sorang lagi kawan Aimaa. Dan paling tak sangka boleh plak terserempak dengan blogger retis Ben Ashaari itu. Huhu.

p/s : Semakin ramai aku kenal geng blogger nampaknya. Menarik. 





5 komen:

aDisH.sHidA said...

hehehhee....harap2 mgu depan dapat la kita jumpa kan

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

kita ja tak jumpa2 lagi...bila nak mai kl jumpa GK??

::Miss Pikon:: said...

@kak shida : harap-harap begitulah hendaknya. hehe.

@cik GKSB : nnt kita p merempit ya :)

Hans said...

bagus lah kenal ramai blogger :-)

Muslimah Optimis said...

terima kasih menumpangkan kami buat dua malam dan berada di opis ampa setengah hari n teman pi alamanda.. hehehe... :-) jasamu dikenang