Features Title Here. Consectetur adipisicing

Features Content Here. Sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Contest ~ Aku Suka Gambar Ni Sebab…

Saturday, November 20, 2010


Hati sedang berbunga-bunga menanti hari esok. Hehehe. Sementara tunggu hari gelap, sebelum mata mau lelap meh aku setel satu entri untuk hari ni.

Dengan ini dimaklumkan aku nak join satu contest. First time kot join contest. Semangat takyah ceghita la. Benda first time, haruslah excited lebih. Hihi. Beribu-ribu lemon terima kasih kat rieyana ynn yang sudi meng-tag aku.




 

Photo Addict Contest nama diberi
Dianjurkan oleh si cantik lagi gorjes cik yuyu
Nak tau syarat-syarat contest silalah klik SINI
Dah tau semua apa lagi tunggu??
Jom la join ramai-ramai. Hihi.

 
Tempoh contest ~ 14 Nov 2010 hingga 27 Nov 2010
Hadiah ~ cik yuyu kata rahsia. Tapi hadiah menarik pastinya menanti seorang pemenang berdasarkan kisah kreatifnya..

Gambaq yang aku pertaruhkan adalah seperti berikut:



Aku suka gambaq ni sebab…

dalam gambaq ni aku masih kurus! Tu yang aku suka sangat. Sekarang ni mana nak dapat tengok aku kurus macam tu. Lemak sana sini. Damn! Damn! Lagi pulak aksi itu menyerlahkan lagi kegedikan aku. Gedik itu aku. Hahaha.

Tapi yang paling aku suka pasai gambaq ni sebab gambaq ni merakamkan peristiwa dan kenangan manis antara aku dengan geng kamceng. Time sedih-jiwa kacau-serabut kepala otak, usha balik gambaq ni kompom terimbau nostalgia gumbira yang mempu buat masalah hilang dan secara otomatiknya senyuman akan terukir di bibir aku ;)

Tu je. Kalau ikut jari ni banyak lagi nak taip. Tapi kesian pulak kat cik penganjur nak baca panjang-panjang. Hehe. Sekian, terima kasih.

 

Tanpa segan silu aku nak tag
1)Adila
2)Puteriqaizyan
3)Sha

 



Sat..sat..dah submit penyertaan baru perasan gambaq ni tak nampak sangat muka aku.Cik yuyu, gambaq ni boleh di terima kah?? :(

5 komen:

rieyana ynn said...

cik yuyu kata ok...[kahkahkah...wat memandai jap...];p

::Miss Pikon:: said...

hahaha.. pandai-pandai memandai ye kamu.. ;p

miya said...

good luck yer..

entri yg korang mesti baca :
lagi 2,002 janin ditemui di Thailand
jangan promote entry korang kat comment box aku!!

::Miss Pikon:: said...

tQ miya!

unieylovesherself... said...

dear..udah di check... :))