Features Title Here. Consectetur adipisicing

Features Content Here. Sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Suai Kenal Blogger..Anda Berminat?

Tuesday, November 9, 2010


Salam olls!


Dua tiga hari lepas aku ada terbaca entri sorang blogger iaitu mira. Tajuk entri dia berbunyi suai kenal blogger…anda berminat?





Ya, aku berminat. Tapi aku tangguh dulu hajat murni nak join. Aku usha usha dulu blog yang dah join. Wah, best best belaka. Terasa kerdilnya blog aku yang biasa biasa saja ini.

Aku pikiaq lagi. Mau join ka dak. Tengok Abg Ben punya blog, dah 3 4 entri kot dok update pasai segmen suai kenal ni. Dah masuk fasa 11 kau!! Tetiba pagi ni dapat ilham nak join jugak. Maka tertulis la entri ini di awal pagi semata-mata mau bersuai kenal dengan blogger blogger otai semalaysia!! Hehe.

Ucapan ku untuk yang sudi menerjah blog Miss Pikon:
Kehadapan saudara saudari blogger sekalian. Terima kasih kerana sudi menyinggah di blog biasa biasa aku ni. Terima kasih jugak kat Abg Ben yang dengan rela hati jadi orang tengah untuk mengeratkan tali silaturrahim antara blogger. Salam kenal semua. Sila beri tunjuk ajar ku sifu.

 

                                         With love,
                                        ::Miss pikon::

 

p/s: jom join beramai-ramai.

27 komen:

rieyana ynn said...

Salam kenal ye...dari blog ben...;D

My Little Diary said...

salam ziarah & salam kenal
singgah lalu dari blog BA

hehe..jom singgah & klik folo sini pulak ye entry terbaru "old-school"

efa said...

salam kenal yea :)

Azrul Hisham said...

salam ziarah... :)


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life

Mimiey.. (^-^) said...

slm kenal dr mimiey...

http://nasyieen.blogspot.com

IBU WAFIQ said...

jok ke blog akak lak..akak dah follow!

che fara a.k.a fanadz said...

hai miss pikon~
mari memecut dengan halaju seragam ke blog saya pula~

p/s:saya pun datang sini from blog incik ben~ :)

misza said...

salam. terima kasih. saya pun dah follow.

senandung hatiku said...

salam ziarah..dr blog Ben.Folo me too.

Nur Azila Ismail said...

salam perkenalan ya :)

singgah dari Ben Ashaari Blog :)

miya said...

slm kenal ya.. dtg dr blog BA. dah follow awak.

entri best saya:
kalau dah jodoh
hutang menggunung nak tunjuk kaya

.::cEriTeRa HatiKu::. said...

hai..slam perkenalan..snggah dr BA..=)

Diana Yahya said...

Salam perkenalan... :)

suziesanji said...

salam perkenalan =)

paDel said...

salam..hye..padel datang menjengah...jemput ke blog saye gak

kalau anak kera disusukan!!

nur said...

salam kenal dari blog BA
ALL IN ONE

cik siska ^_^ said...

saya lalu dri blog en.ben

Puteri Iqa Izyan said...

wewitt..salam singgah dari saya :)

Ezal R said...

singgah sebentar disini.. dr blog en. ben.. feel free to follow me back :D

Nur said...

datang terjah kat sini...

H.A.N.I.S said...

hye..salam kenal yeee...hehehe

Awangku Johan said...

salam ziarah n follow blog ni..
mai singgah n follow blog saya

faizs said...

thanks sudi singgah.. credit to abg ben.. faizs follow miss pikon ya.. jemput2 dtg n follow me.. =)

FeeZ~Hafizah~cucuatokaji said...

salam singgah dr blog BA...sori lambat terjah dn lambat folllow blog yg comel ni..hehehe... jom berkenalan lebih =)
"blog saya yg comot""

eezance said...

salam kenal.. :)
tq sudi dtg blog..
follow kamu..

Puteri Iqa Izyan said...

singgah sini sambil ajak amek tagged

Tagged From Munie

ayulunera said...

hye....follow u back...
kawan2...jom kite suai kenal...
exchange link with me..
http://ayulunalunera.blogspot.com/