Features Title Here. Consectetur adipisicing

Features Content Here. Sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Awat Tepon Anak Saya Ada Kat Awak?

Sunday, February 27, 2011

Masa : 1.45 pagi

Lokasi : dalam bilik aku


 

Henset burok aku berbunyi. Berikut antara perbualan yang berlaku.


 

Makcik A : Hello Fizan! Hang pi mana ni tak balik-balik lagi?

Aku : Hello, ya Makcik. Makcik nak cakap dengan sapa?

Makcik A : Ni sapa? Ni tepon anak saya. Pasai pa tepon anak saya ada kat awak?

Aku : saya nama aku. Makcik salah nombor kot. Apa nombor anak makcik tu?

Makcik A : 012-445****. Mana Fizan ni tak balik-balik. Pi mana tak tau.

Aku : Sah la makcik salah nombor. Try call balik.

Makcik A : Eh, saya tak tekan nombor 6 pun. Pasai pa boleh salah nombor plak.


 

Punya la payah nak explain kat makcik tu yang dia salah nombor. Tak percaya-percaya jugak. Ingat aku nak tipu? Ingat aku bersekongkol dengan anak dia si Fizan tu? Tak kuaso la den makcik uii. Kenai pun dak. Layan tidoq lagi baguih.

Tau la risau pasai anak sendiri, tapi kalau orang dah bagitau salah nombor tu tolong la terima. Buat tidoq aku terganggu tu yang bikin aku hangat.

Oh, yang si anak pun kalau keluaq pi mana-mana jangan lupa report kat mak ayah. Jangan buat depa risau. Budak-budak sekarang memang camni ka? Adoi, pening!


 


 

p/s : Next entri kisah pi konsert. Konsert sapa? Hehe. Tungguuuuuuu!!

1 komen:

Lalinkfixa said...

ada jugak org yang tak paham bahasa kan..dia ingat awak ada affair dgn anaknya tu :)

already be ur follower :)

http://rafizacute.blogspot.com/