Features Title Here. Consectetur adipisicing

Features Content Here. Sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Follower Blog Review Oleh Jejaka Terhangat

Thursday, January 13, 2011

Assalamualaikum

Pada asalnya memang dah nak ucap Selamat Tinggal Blog. Tapi bila pikiaq balik, apa kejadahnya nak tersentap hati sampai begitu sekali. Lantak pi kat dia la. Aku cuba tak menulis banyak pasal orang lain. Atau masih menulis pasal orang lain tapi orang lain yang tak kan cari pasal dengan aku. Kalau semua kisah aku je, bosan jugak kan. Tak pun, lebih rajin join contest ke GA ke segmen ke pape je la selain dari dok cerita hal sendiri. Misi bermula sekarang. Yeahhhh!!


 

Maka dengan ini, aku nak join segmen anjuran Jejaka Terhangat @ JT.


"Follower Blog Review Oleh Jejaka Terhangat"

[KLIK UNTUK KE BLOG JT]

Apa yang best kat blog Jejaka Terhangat ialah :

  1. Mestilah entri beliau. Lawak sempoi ada, tips berguna pun banyak & part yang buat aku lebih tertarik adalah nasihat/teguran beliau. Penuh berhemah gitu. Hangat berapi hanya pada nama tapi bukan pada kata-kata. Cewahh!
  2. Tuan tanah yang mesra rakyat blogger (ada ka istilah ni?) Tak caya? Jadi la follower dia.

Sekian, terima kasih.


 

p/s : Sejuk buat aku mengantuk.


 

7 komen:

Jejaka Terhangat said...

nice..masuk dlm list menunggu review dlu ek..ngehh..=)

::Miss Pikon:: said...

tQ! ngeh~~ :p

emieysandra said...

slh satu cbaran dlm b'blogging..
jgn sntap2, cbe kuatkn smgt :)

Nur Aisyah Nadzira said...

huh..aku rse tu la mksd sbnrnye ber'blogg'ing ni pn..xkene sentap, disentap, menyentap,bersentap..eh eh ade ke bersentap?..pape pn..hang jgn plak berundur cpt sgt dr ber'blog'ing ni..tinggal aku sensorang je tau..anyway lekla..masuk kanan kuar kiri je beb..=p

::Miss Pikon:: said...

emiey:akan terus bersemangat!! semangat! :)

::Miss Pikon:: said...

ecah : tersentap sampai ganggu tidoq aku mmg tak leh terima.tp xpa la.salah aku jugak.cuma jgn ada sentap kali kedua sudah.ngeriiiii~~

NURULekmiRabat said...

dear cik ani cun,

saya peminat setia awak. walopn saya kadang2 slalu gak tertinggal nk bc entry2 awak tp saya slalu spend 1 mlm yg kosong utk bc blk entry2 awk.awak jgn la berhenti blogging. kita dah la berjauhan, cemana lg sya nak update dgn life awak if blog awk tutup disebabkan komen orang yg tak penah minat awak tu?

lenkali kalu ada orang k0men sentap ke santap ke awak balas "saya ada peminat setia nama Nurul Ekmi. Dia comey dan baik hati. Dia sayang saya dia akan sayang saya selagi dia hidup, kalu awak tak suka saya..saya tak kesah pun. BTW, saya doakan moga2 awak ada orang yang sayang awak mcm tu jugak"

hehe.. Saya mintak maap jarang jumpa dah sebab hal master sya. Skang sambung phd lak lagi poning. if saya dah stabil skit saya turun putrajaya eh.. Minggu depan saya balik kampung cuti sebulan..hehehee mak ayah rindu sgt kat saya tuh.

Cik ani, ilebiu!