Features Title Here. Consectetur adipisicing

Features Content Here. Sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Selamat Tinggal Blog

Thursday, January 13, 2011


Peringatan : mungkin akan muncul bahasa kurang enak seperti cacian, makian, sumpah-seranahan dan macam-macam an yang lain dalam entri kali ni. Kalau tak suka, jangan baca!!

 

Jam dah pukul 1 pagi tapi aku tak leh tidoq. Tambah pulak dengan gangguan makhluk asing. Entah mai dari planet mana. Terus hilang mengantuk. Sah esok bangun lambat. Lewat jugak masuk keja. Lantak la.

Tak sangka pulak aku ada yang terasa dengan karutan kat blog mengarut aku ni. Sesoi sangat dengan kata-kata "Aku tulis apa saja yang aku suka. Kalau tak suka, tak apa. Kalau terasa, amek la". Tapi aku dah tukaq kata-kata tu. Semoga tak dak lagi manusia atau alien yang terasa hati.
Lepas ni aku akan lebih berhati-hati. Tak terfikir akibat di kemudian hari. Ok, sorry! Sorry! Sorry! Nak aku nyanyi lagu Super Junior kah?? Lupa aku, alien tak layan lagu. Apatah lagi lagu korea. Heh!

 

"Aku bukannya sasterawan negara,
Aku hanya manusia biasa,
Menulis sekadar untuk meluah rasa jiwa.."

 
Tak terluah jugak rasa jiwa. Nak luah dengan orang, payah! Bila luah kat blog, kena kat diri sendiri plak. Mungkin patut guna cara old school, luah dalam diary. Sendiri tulis, sendiri baca, sendiri terasa!


 

p/s : Aku berjaya tak maki orang. Aku tak berjaya maki orang. Tak dak orang kena maki dengan aku. Last sekali rasa nak maki diri sendiri. Terima kasih kalau ada yang baca sampai habih.

4 komen:

HafizRahman.com said...

uii orang utara ka?=)

::Miss Pikon:: said...

ya ya ya. orang kedah! hehe.

Ujang9897 said...

taip jer ikut suke..hehe..jadi diri sendiri..jgn layan lalat bak kata bro ben

::Miss Pikon:: said...

ya, akan taip ikut suka jugak pasni. tp ikut suka yg tak jerat leher sendiri. erk!